wie is

Even voorstellen, degene achter New Perspective:

  MR1

Loopbaan: In mijn leven heb ik op verschillende terreinen gewerkt, zowel internationaal als in Nederland, met steeds als rode draad: mensen helpen groeien in zelfvertrouwen en persoonlijke effectiviteit, en hen helpen ontdekken wie ze zijn, waar zij energie uithalen en wat hun unieke kracht is. Vanuit dit besef kunnen zij hun unieke talenten verder ontwikkelen in een setting en op een manier die bij hen past. Het gevolg? Een leven met zingeving, voldoening en veerkracht!

Als je er in een bepaalde periode zelf even niet goed uitkomt, wil ik graag een stukje met je meelopen, goed luisteren naar jouw verhaal, en in gesprek, met wat ruimtelijke oefeningen samen ontdekken wat er speelt, wat er mogelijk onderliggend meespeelt, en hoe je concreet verder zou kunnen komen. Het kan gaan over dilemma’s, waar je mee te maken hebt, over omgaan met moeilijke situaties (in het werk of privé), over je onzeker voelen en weinig zelfvertrouwen ervaren, of over verwerken van verlies: van iemand die veel voor je betekende, of bijv. van werk of gezondheid. Ook bij aanhoudende klachten van stress en vermoeidheid, kan begeleiding een groot verschil maken bij het herstellen en opbouwen van nieuwe veerkracht. 

In mijn manier van werken zet ik eigenschappen in als empathie, aandachtig kunnen luisteren en doorvragen, begrip tonen, analytisch denken, mildheid, snel kunnen schakelen, humor, en samen tot de kern komen. Wat ik  belangrijk vind, is ruimte en respect voor jouw eigenheid, zodat je wegen en oplossingen vindt die echt bij jou en jouw situatie passen.

Opleiding: Van huis uit ben ik Wagenings ingenieur in de studierichting Biologie (WUR). Later heb ik een tweede universitaire studie gedaan: Psychologie van Arbeid en Organisatie (OU). Tevens heb ik een aantal aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder de Practitioner en Master Practitioner NLP-training (IEP), training in de CSR-methode (herstel bij aanhoudende stress- en vermoeidheidsklachten) en  trainingen op het vlak van supervisiekunde (NTI) en Oplossingsgerichte Counselling (ABvC). 

In 2006 ben ik gestart als zelfstandige en ontstond New Perspective. Als Registercounsellor ABvC® ben ik aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling en de RBCZ, waardoor je recht kunt hebben op gedeeltelijke vergoeding.  

Tevens ben ik ABvC-erkend supervisor, lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), en in bezit van de BAPD (Basis Aantekening PsychoDiagnostiek, NIP).

© Copyright reserved. No automated text and data mining is permitted on this website.