alsmaar moe en stressklachten…

Bij aanhoudende stressklachten blijven we als het ware in een te hoge versnelling staan. Ook als dat even niet nodig is. En als we niet oppassen, komen we bovendien in een steeds hogere versnelling te staan. 

Als de stressklachten langer aanhouden en steeds verder toenemen, wordt het steeds lastiger om nog echt te ontspannen. Ook als je tijd neemt om uit te rusten, is het alsof je toch steeds  ‘AAN’ blijft staan… Terwijl je juist zo’n behoefte hebt aan rust en herstel. In het begin slaap je soms goed (en soms diep en veel), maar wanneer stressklachten aanhouden, kan ook diepe slaap lastig worden, waardoor je ’s morgens ook niet uitgerust wakker wordt en al vermoeid aan de dag begint. Enz.,enz.. Wanneer deze situatie te lang duurt, wordt het lastig om nog op gang te komen en voel je je eigenlijk vooral voortdurend moe…

Het is belangrijk die neerwaartse spiraal zo vroeg mogelijk te doorbreken. Als dit al een poosje niet goed lukt, is het verstandig hulp te zoeken.

Via een gevalideerde vragenlijst brengen we in kaart hoe je ervoor staat qua stressklachten. Ook kan een aanvullende biofeedback-meting worden gedaan, in samenwerking met een erkende, gespecialiseerde biofeedback-therapeut. Dit geeft aanvullende informatie over je stressniveau en over wat  jou specifiek helpt bij het werken aan herstel van je energie en veerkracht.

Naast het opbouwen van nieuwe veerkracht, werken we aan het versterken van je zelfmanagement, en preventie van terugval. Zo heb je maximale kans om succesvol te re-integreren en -ook op lange termijn- met energie aan het werk te blijven. 

Kortom, kom op tijd in actie. Met deskundige hulp kun je sneller nieuwe energie en veerkracht opbouwen.

© Copyright reserved. No automated text and data mining is permitted on this website.